23 сент. 2011 г., 01:12

Една Скала 

  Поэзия » Любовная
871 0 13

Разбивах  се във твоята скала,

от търсене на липсваща опора!

Гравирах ти по склона любовта,

в задъханата делнична умора.

 

А ти ме приютяваше насън,

събрал ме в недвуличната утеха.

Приятелски говореше, че съм

на топло в каменистата ти дреха.

 

Така ме разболяваш, но... добре,

че някак преоткривах те съзнателно!

Разбирайки, че скалното сърце

обича ме по мъжки... избирателно!

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??