15 февр. 2013 г., 10:26

Еднакви 

  Поэзия » Другая
568 0 0

                                                                     Еднакви

 

                                                Светът е място за всички нас,

                                                какъвто и да си, където и да си,

                                                и всеки има правото на глас,

                                                какъвто съм аз, такъв си и ти.

 

                                               Светът ни дава право да живеем,

                                               наследници да имаме, живот да дарим,

                                               и белият флаг в сърцата да развеем

                                               и заедно ние напредък да градим.

 

                                              Нашите деца са нашата опора

                                              и те след нас ще имат пак деца,

                                              ще градят те плочките на двора,

                                              които ний положихме, а те след това.

 

                                              И така ще бъде - всяко поколение,

                                              какъвто и да си, където и да си,

                                              но имам си аз собствено мнение,

                                              че какъвто съм аз, такъв си и ти.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??