15 мар. 2007 г., 02:26

Едната ми любов тече 

  Поэзия
654 0 5



 

Едната ми любов тече,

но тя си има дубликати -

какво ли повече да се рече:

другите ще чакат - тарикати!?



И аз изчаквам примирен,

кога ще дойде моят ред,

запазил образ съкровен,

с който ще вървя напред.

© Валери Рибаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??