15.03.2007 г., 2:26 ч.

Едната ми любов тече 

  Поезия
651 0 5



 

Едната ми любов тече,

но тя си има дубликати -

какво ли повече да се рече:

другите ще чакат - тарикати!?



И аз изчаквам примирен,

кога ще дойде моят ред,

запазил образ съкровен,

с който ще вървя напред.

© Валери Рибаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??