8 янв. 2015 г., 22:58

Едно е сърцето 

  Поэзия
385 0 3

Едно е сърцето,

от Бог подарено.

Едно е за всичко-

за радост, грижи  и обич!

 

Поводи винаги има.

Прощава обиди.

Сълзите съпроводи до изток,

севера гощава с усмивки!

 

Навлиза в нови простори,

с ехото спори - всеки да чуй!

Мили думи изрича на нова любов,

врича се в ангели бели...!

 

Пулсира. Живее -

доколкото бог е отсъдил!

Умира от рана, от старост, от мъка!!!!

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??