23 янв. 2016 г., 18:30  

Едно... и две... и... 

  Поэзия » Другая
409 1 0

Не идвай вече във съня ми!
Поиска да ме няма. Е, хайде тръгвай си! Върви!
Във ада сме сега. Броим: едно... и две... и три...
... забравяме, че с тебе вчера сме били.

Нали това от мен поиска?
Без теб, със теб... душата обща все кърви.
Нали присядам ти? Нали мечтата ни те стиска?
Е, хайде де, върви! Върви! Върви!

Смени ме. С друга пак опитай.
Изрече го, а аз за теб го пожелах.
Не бой се! В нея мен ще виждаш. И не питай
сила за това как в себе си събрах.


Е.И.
21.01.2016г 

© Елена Все права защищены

Мило мое момиче, болиш.
Ти си моята половина,
а не пожела да полетиш...
В клетката стоиш си мърцина -
нещастните любови броиш... ...
  415 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??