4 мар. 2011 г., 21:10

Едно желание... 

  Поэзия » Философская
708 0 0

Ако можех да си пожелая само едно желание, щеше да е да нямам чувства.
Тогава нямаше да има изплакани сълзи,
безкрайното много преживени болки...
от ужасно многото горчиви лъжи.
И душата ми нямаше да иска да отлети... и да не се връща, за да не я боли!

Ако можеше желанията да се сбъдват...
и някой да успее да ми прости...
за слабостта ми,
защото наистина боли...
Но просто оставам с надеждата, че всичко ще се нареди.

Ако можеха желанията да се сбъдват.
Щях да вярвам аз в това, че светът е пълен с добрини
и че, живеейки го, сбъдвам своите мечти...
но простото опровержение е,
че не става това, което искаме, нали?

И желанията никога не се сбъдват,
а просто се задоволяваме със заместители!

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??