21 янв. 2009 г., 13:44

* * * Едно красиво... 

  Поэзия
581 0 5

                    * * *

 

Едно красиво мъничко момиче

върви със своя татко за ръка.

И кой кого ли повече обича -

запитах се, когато ги видях.

 

Усмихнати и двамата вървяха,

излъчващи стремеж и чистота.

Дъждът валеше - локвите растяха,

а слънцето предсказваше дъга.

                                  04 декември 1994 г.

                                  гр. Варна

 

  ..............................

Посветено

ЧРД, батко! Желая ти всичко истинско, което не може да се купи, а за другото да имаш достатъчно средства.

И каквото и да става, някой някъде винаги ще ти желае добро...

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??