24 июл. 2008 г., 11:16

Едно момче 

  Поэзия » Любовная
1045 0 3

Едно момче сърцето ми плени,

едно момче ме накара да живея...

Една среща съдбата ми уреди,

една среща, но с много ласки в нея...

Един живот е много кратък май - 

един живот, а желания безброй...

Една любов, не свършва тя докрай,

една любов оставя рани, знай...

На Р. А. М. 

 

© Галя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??