Едно момиче...
Имаше едно момиче,
с очи по-красиви от звезди!
Тя силно едно момче обичаше,
а то нейното сърце разби...
Момчето лъга я жестоко
и смачка нейните мечти...
Твърдеше, че силно я обича,
но думите бяха лъжи!!!
Момчето ръката ù държеше,
кълнеше се, че е само тя,
че друга не обичаше
и във вярност ù се вричаше!
А тя му вярваше безсилна,
за него даваше живота си дори,
момчето нарани я силно,
не с нож, а само със лъжи!!!
***Посветено на хората, които мамят любовта!
© Донна Илиева Все права защищены