14.11.2012 г., 19:20 ч.

Едно момиче 

  Поезия » Любовна
511 0 2

 

Едно момиче...

 

Имаше едно момиче,

с очи по-красиви от звезди!

Тя силно едно момче обичаше,

 а то нейното сърце разби...


Момчето лъга я жестоко

и смачка нейните мечти...

Твърдеше, че силно я обича, 

но думите бяха лъжи!!!

 

Момчето ръката ù държеше,

кълнеше се, че е само тя,

че друга не обичаше

и във вярност ù се вричаше!

 

А тя му вярваше безсилна,

за него даваше живота си дори,

момчето нарани я силно,

не с нож, а само със лъжи!!!


***Посветено на хората, които мамят любовта!

© Донна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??