3 дек. 2008 г., 07:23

Едно простичко любовно обръщение 

  Поэзия
1420 0 7
Небето боядисах във червено.
Тази вечер то ще бъде твое.
Трепка нещо в мъжките ми вени -
навярно радостта, че ти си моя.

И ще бъдеш! На предела на звездите,
облегнала глава на мойто рамо -
ще гледаме как блъскат се вълните.
Твоето сърце жадувам само.

Ръката ти, по-нежна от цветята,
докосва ме омайно много време.
И все се питам - как си на земята -
толкова красива и... неземна...

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??