Късно през нощта е,
а една майка неистово ридае.
Нейното дете угасна...
от болест страшна и опасна.
Тя не иска да повярва.
Мисли си, че е заспала -
иска й се да е права.
Крещи със пълен глас:
"Моля те, стани,
силно ти ме прегърни
и нежно целуни.
... После пак заспи...
Зная, че за теб е по-добре така,
за да не те мъчи болката.
ТИ ЩЕ БЪДЕШ ВИНАГИ СЪС НАС -
ВСЕКИ МИГ И ВСЕКИ ЧАС!!!
© Слънце слънце Все права защищены