19.11.2008 г., 15:41 ч.

Едно сърце угасна... 

  Поезия » Друга
584 0 1

Късно през нощта е,

а една майка неистово ридае.

Нейното дете угасна...

от болест страшна и опасна.

Тя не иска да повярва.

Мисли си, че е заспала -

иска й се да е права.

Крещи със пълен глас:

"Моля те, стани,

силно ти ме прегърни

и нежно целуни.

... После пак заспи...

Зная, че за теб е по-добре така,

за да не те мъчи болката.

ТИ ЩЕ БЪДЕШ ВИНАГИ СЪС НАС -

ВСЕКИ МИГ И ВСЕКИ ЧАС!!!

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Леле....остави ме без думи...Това е възможно най-ужасното нещо,което би могло да се случи на една майка...Дори и тъжно е нежно и красиво!
Предложения
: ??:??