20 мая 2012 г., 09:59

Едно тяло не стига 

  Поэзия
750 0 4

 

 

Две очи са твърде слепи

за да видят целия свят,

да обходят целия бряг,

да изплачат едно море.

 

Чифт ръце са твърде слаби,

за да повдигнат планетата,

да преровят голи полетата,

да създадат едно дете…

 

Едно тяло е твърде малко

да побере огромна душа,

в която живее тълпа,

но без него накъде?

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??