11 февр. 2018 г., 10:25

Едностранна любов 

  Поэзия » Любовная
1853 6 8

Едностранна любов

 

Тази наша голяма любов, почти невъзможна!
За някои – неестествена, смешна, късна и сложна,
събрала в един кръстопът, съдбите ни днешни,
в очите на другите- ненавременна, жалка и грешна,

 

разпъвана от обиди, сарказъм и парещи думи,
не успели да сложат преграда, за миг, помежду ни,
показа ни, как във дните на късната есен, я има,
и ни стопли пътя към студената, ледена зима!

 

Ала, ако си тръгне от нас- гола, без да се среши,
ний разбираме – не е любов, а интереси.
Осъзнаваме всъщност, защо сме я чувствали странна.
Ами толкова просто е- тя е била едностранна.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??