Ех, години -
черни дни и бели.
Със добро и лошо
птици отлетели.
Спомени далечни,
спомени за нещо -
в пек да потрепериш,
в студ да е горещо.
Годините минават,
като сън унесен,
както се говори
в приказка и песен
и дано да има
още от ДЕСЕТКИ,
че човекът има
и с живота сметки
и не знае где е
дръпната чертата.
Ха, наздраве! Пийте!
Другото е вятър.
© Харита Колева Все права защищены