Feb 6, 2010, 10:33 AM

Ех, години... 

  Poetry » Other
1627 0 4

Ех, години -

черни дни и бели.

Със добро и лошо

птици отлетели.

Спомени далечни,

спомени за нещо -

в пек да потрепериш,

в студ да е горещо.

Годините минават,

като сън унесен,

както се говори

в приказка и песен

и дано да има

още от ДЕСЕТКИ,

че човекът има

и с живота сметки

и не знае где е

дръпната чертата.

Ха, наздраве! Пийте!

Другото е вятър.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??