30 янв. 2008 г., 08:39

Ех, Любов 

  Поэзия » Любовная
741 0 1


Ех, Любов какво си ти?
Чувството, което всеки мечтае да изпита
или си просто дума,
изтъркана от постоянна употреба?

 

Отговора ти не искам,
знам го
сладка болка, която искам да изпитам.

 

Ех, любов къде си?
Кога при мен ще дойдеш ти отново -
като светъл и дълго чакан гост?

 

Веднъж помислих, че открих те,
да, открих те,
но изпълнена с лъжи и изневери беше ти.

 

Усетих те със пълна сила,
сърцето не усети мира,
но само аз ОБИЧАХ.

 

Отново знам - ще те усетя някой ден
и тогава споделена ще си ти
и щастливи ще сме двама с нея.

 

Когато дойде този ден,
обещавам
стихче ще напиша -
само и единствено за теб, Любов.

© Валентин Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ами ти в този стих пишеш само за любовта,дали вече не е при теб ?!

    Браво много хубав стих !
Предложения
: ??:??