13 сент. 2011 г., 13:01

Ех, любов... 

  Поэзия » Любовная
764 0 2

Ех, любов, къде си в този миг,
ела прегърни ме, целуни ме,
но за последно.

Бъди себе си, любов,
бъди истински веднъж,
в тоз фалшив живот,
обикни ме, залюби ме,
а утре тръгни си.

Ще те обичам вечно,
а ти само тази черна нощ,
на сутринта забрави ме,
на сутринта разлюби ме!

© Алексис Петровас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??