18 дек. 2008 г., 06:30

Ежедневие 

  Поэзия » Пейзажная
575 0 1

Сребърни сълзи

по килима на времето.

Капки дъждовни

в дланите на есента.

Усмивка на сърна,

поляна от цветя.

В ритъма на деня

слънцето залязва.

Чувствата ми -

сърдечна крива.

Полет на птица -

смях в една зеница.

© Павлина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??