Сребърни сълзи
по килима на времето.
Капки дъждовни
в дланите на есента.
Усмивка на сърна,
поляна от цветя.
В ритъма на деня
слънцето залязва.
Чувствата ми -
сърдечна крива.
Полет на птица -
смях в една зеница.
© Павлина Петкова Всички права запазени
Много е красиво!
Поздрави, Павли!