Ежедневие
сред безсмъртната суета
на вселенската суматоха
всеки ден смъртно върви
и от време на време света
който пътя ѝ опознава
разпознава и следва целта
и изпитва силата на страстта
оправдаваща всичките хора
скупчена в храма на мисълта
вкопчена в преживяната си съдба
оцелява след битките на плътта
любовта за която не би ми говорил
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены
в стих, силен и вълнуващ.. поздрав
и прегръдка за теб..