29 сент. 2020 г., 17:47

ЕжеНощие 

  Поэзия » Любовная
373 0 3

Харесвам сутрин да те гледам,
пробуждаща се в любовта ни.

 

Радостен съм денем да те глезя
с вкусотийки, чай, кафе.

 

Вечер кожата ти опиянява,
за да заспим прегърнати в едно.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??