29.09.2020 г., 17:47 ч.

ЕжеНощие 

  Поезия » Любовна
371 0 3

Харесвам сутрин да те гледам,
пробуждаща се в любовта ни.

 

Радостен съм денем да те глезя
с вкусотийки, чай, кафе.

 

Вечер кожата ти опиянява,
за да заспим прегърнати в едно.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??