Sep 29, 2020, 5:47 PM

ЕжеНощие 

  Poetry » Love
372 0 3

Харесвам сутрин да те гледам,
пробуждаща се в любовта ни.

 

Радостен съм денем да те глезя
с вкусотийки, чай, кафе.

 

Вечер кожата ти опиянява,
за да заспим прегърнати в едно.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??