6 нояб. 2009 г., 11:39

Ела 

  Поэзия » Любовная
1286 0 33

Искам

да бъда птица,

да имам криле,

да летя в твоето небе.

Искам

да бъда врабче,

нежно да се сгуша

в твоите ръце.

Искам да бъда слънце,

да стопля твоето сърце.

Не искам само да искам.

Ела до мен да ти дам

всичкото искам.

 

© Ирена Чинтова Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??