6 nov 2009, 11:39

Ела 

  Poesía » De amor
1229 0 33

Искам

да бъда птица,

да имам криле,

да летя в твоето небе.

Искам

да бъда врабче,

нежно да се сгуша

в твоите ръце.

Искам да бъда слънце,

да стопля твоето сърце.

Не искам само да искам.

Ела до мен да ти дам

всичкото искам.

 

© Ирена Чинтова Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??