6.11.2009 г., 11:39 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
1224 0 33

Искам

да бъда птица,

да имам криле,

да летя в твоето небе.

Искам

да бъда врабче,

нежно да се сгуша

в твоите ръце.

Искам да бъда слънце,

да стопля твоето сърце.

Не искам само да искам.

Ела до мен да ти дам

всичкото искам.

 

© Ирена Чинтова Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??