22 июн. 2012 г., 12:52

Ела... 

  Поэзия » Любовная
1284 0 0

Ела...

Без теб студено е дори във зноя

и чувствата ми летаргично спят.

Затуй ела - взриви покоя

и звуци хиляди да зазвучат.

Ела, с дъха си съживи ме

и всички сетива в мен събуди!

С безкрайна нежност погали ме,

изпепеляващо ме целуни...

Вдъхни ми твоята страст и сила,

поглъщай ме със влюбени очи!

Огрей ме със усмивката си мила

и като за последно ме люби!

На възел всичко в нас да стане -

копнеж, желания и страст!

Местенце недолюбено да не остане

и всичко да потъне във екстаз!

Ела...

© Регина Арабаджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??