Ела...
Без теб студено е дори във зноя
и чувствата ми летаргично спят.
Затуй ела - взриви покоя
и звуци хиляди да зазвучат.
Ела, с дъха си съживи ме
и всички сетива в мен събуди!
С безкрайна нежност погали ме,
изпепеляващо ме целуни...
Вдъхни ми твоята страст и сила,
поглъщай ме със влюбени очи!
Огрей ме със усмивката си мила
и като за последно ме люби!
На възел всичко в нас да стане -
копнеж, желания и страст!
Местенце недолюбено да не остане
и всичко да потъне във екстаз!
Ела...
© Регина Арабаджиева All rights reserved.