23 июл. 2009 г., 22:51

Ела при мен 

  Поэзия
950 2 8

Ела при мен, побързай, моля те,

в прегънатата ми тъга и шумното страдание

ела при мен, върни ми силата и волята

за идващ ден, облечен в желание.

 

Ела при мен, различна, всеотдаваща,

в интимния ни танц ме удави,

ела и донеси забрава непрощаваща,

за да останеш ти, а тя да си върви!

 

Ела при мен и да се скрием двамата

в пропуснатото всичко до сега,

аз вече знам къде - далече от измамата,

която друга, преди теб, ми обеща.

© Ивайло Проданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??