4 февр. 2006 г., 22:51

ЕЛА СИНЕВА! 

  Поэзия
791 0 7



ЕЛА СИНЕВА


Когато самотата започне да радва

Когато лишен от желания, дори не мечтаеш

Когато слънце огрее, а ти не усещаш земята

Когато птиче запее, а в тебе трепти тишината

Когато приятел оставиш с недоизказани слова

Когато мисъл проблесне, а ти я пропуснеш така

Когато апатия гони изкъсо твоята душа

Ти разкъсай веригите мерзки - скочи

Разцепи тишината- кажи: "Аз живея тук и сега,

Аз ще подчиня моята съдба,

Аз ще прекрача вашите заспали тела"

И с песен бодра на уста, запей: "Ела синева!"


© Атанас Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??