9 апр. 2021 г., 07:38

Ела в мечтите ми 

  Поэзия » Любовная
399 0 0

 

Ела в мечтите ми

 

Ела в мечтите ми красиви,

обичай ме и с мен бъди!

Една сълза за тебе пазя,

една любов за теб гори.

 

Не искам друга да е с тебе,         

не искам болка и тъга,

красиви мигове щастливи

живеят в моята душа!

 

И срещата е много близо,

изпраща ми съдбата знак.

Побързай, времето е спряло,

обичай ме отново пак!

 

И в лято лудо и вълшебно

за всичко друго забрави!

Ще светят нощите неземно,

светът е в нашите мечти!

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??