ЕЛАТЕ ВИЙ, НА СЛОВОТО СЕЯЧИ
Аз Твойто име в себе си ще нося,
и с Твоя огън вечно ще горя,
и любовта ти винаги ще прося,
и никога със теб не ще споря.
С една любов сърцето ми изпълни.
От Твоя мир ми щедро подари
и плисна вяра за да ме догони
и някой с обич ми извика „Спри!
Поднесох ти небето и земята,
и птиците и Ангелския хор.
Тогаз дарих ти песен непозната
и земния пейзаж като декор.
Морето развълнувано подскочи
от щедростта на моята ръка
и пътя верен кротко ти посочих.
Към вечността ний плуваме сега...
Със теб в едно ще пресечем простора,
кога удари чакания миг.
Дори да викат милиони хора,
ще разпозная търсения вик.
Елате вий на словото сеячи!
Аз стадото Събирам си с любов
и няма никой повече да плаче,
щом чуе Моя, истинския зов.
© Стойна Димова Все права защищены