16 мая 2019 г., 06:38

Елементи 

  Поэзия
507 4 2

Тялото ни от Земята - 
сгрява го Сърце от Огън. 
То от Облак (Мозъка) в главата, 
с Дъжд от Мисли бива укротено. 
А Душата ни, Душата - тя задвижва всички тях. 
Правят заедно Човека - туй магично същество.

© Доротея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??