May 16, 2019, 6:38 AM

Елементи 

  Poetry
508 4 2

Тялото ни от Земята - 
сгрява го Сърце от Огън. 
То от Облак (Мозъка) в главата, 
с Дъжд от Мисли бива укротено. 
А Душата ни, Душата - тя задвижва всички тях. 
Правят заедно Човека - туй магично същество.

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??