Елова жарава...
Ти гряла ли си се на огън
от стволове на елови дървета?...
Вековни и направо там в гората
кръстосани с окастрените клони...
Стояла ли си вечер под звездите
край огъня от елови дървета-
димът им с аромата на смолите
упойвал ли те е с внезапна срета?...
Мечтала ли си за безумието
на Любовта във нощ такава?...
... Мълчала ли си нецелуната
до сутринта край елова жарава?...
09.02.2015.
Коста Качев
© Коста Качев Все права защищены