10.02.2015 г., 0:09 ч.

Елова жарава... 

  Поезия » Друга
350 0 2

Елова жарава...

 

Ти гряла ли си се на огън

от стволове на елови дървета?...

Вековни и направо там в гората

кръстосани с окастрените клони...

 

Стояла ли си вечер под звездите

край огъня от елови дървета-

димът им с аромата на смолите

упойвал ли те е с внезапна срета?...

 

Мечтала ли си за безумието

на Любовта във нощ такава?...

... Мълчала ли си нецелуната

до сутринта край елова жарава?...

 

09.02.2015.

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??