27 июн. 2015 г., 11:39

Емоции 

  Поэзия
619 0 0

Какво става? Какво става?

Ще живея ли?
Колко време ми остава?

 

Чувствам се много тъжна.

Или много щастлива?

Не знам, важното е, че съм жива.

 

Много емоции...

Сълзи, усмивки?

Имам нужда от почивка.

 

Не мога да дишам от любов.
Или от омраза?

Кое от двете се оказа?

 

Какво става? Какво става?

Много емоции.

Важното е, че съм жива.

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??