Jun 27, 2015, 11:39 AM

Емоции 

  Poetry
620 0 0

Какво става? Какво става?

Ще живея ли?
Колко време ми остава?

 

Чувствам се много тъжна.

Или много щастлива?

Не знам, важното е, че съм жива.

 

Много емоции...

Сълзи, усмивки?

Имам нужда от почивка.

 

Не мога да дишам от любов.
Или от омраза?

Кое от двете се оказа?

 

Какво става? Какво става?

Много емоции.

Важното е, че съм жива.

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??