Звезден дъх ще ти налея
в тънкостенна звънка чаша.
Лунна песен ще запея
в тази нощ мечтана, наша.
Любовта ти закъсняла
цвят и стих във мен ще буди.
Гордостта ми остаряла
някъде ще се загуби.
Силата ти ще събуди
нежността ми заваляла.
Ще танцува до полуда
цялата Вселена бяла!
© Флориана Все права защищены
Защо да питам:влюбена грееш!
Поздравления!🎊