May 21, 2024, 6:26 AM  

Емоционално 

  Poetry
187 2 2

Звезден дъх ще ти налея

в тънкостенна звънка чаша.

Лунна песен ще запея

в тази нощ мечтана, наша.

Любовта ти закъсняла

цвят и стих във мен ще буди.

Гордостта ми остаряла

някъде ще се загуби.

Силата ти ще събуди

нежността ми заваляла.

Ще танцува до полуда

цялата Вселена бяла!

 

© Флориана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Песенния ритъм в теб живее?
    Защо да питам:влюбена грееш!
    Поздравления!🎊
  • Много приятно стихче. Хареса ми.
Random works
: ??:??