21 окт. 2011 г., 10:18

Ентропия 

  Поэзия
395 0 2

Пълнолуние - синя луна.

Сенки от безсмъртие.

Погалих дъждовните облаци

с лица на троянски коне.

Космическо сияние.

Бели гълъби и златни конци.

Зелено слънце и жълти поля.

Посадих си фрезия.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??