/Вдъхновено от един сериал/
Бог ни е създал такива,
каквито всъщност
сме сега...Макар еднакви
но различни !?
По сърце, душа...
И с цвят на кожата
различен...
С наклонности различни да.
Но всички той
с любов дарил ни!
Научил ни е на това.
За всеки влак,
да има пътник.
За всяко клонче и листец.
За тъжните надежда топла!
За влюбените огнена любов?
За слабите подкрепа силна...
Това е Божия любов!
Различни хората
са на земята...
Но в този свят несъвършен!?
Роден е всеки за любов.
И нека в пъстротата
на света!?
Да бъдем всичките едно.
И както Бог ни е
дарил с добро!?
С добро да споделим света!
© Ангел Все права защищены