Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Сънувах те в леглото с мен.
Потънал в море безбрежно.
От страст греховна окрилен.
Разходи се по кожата с целувки.
Рисуваше по тялото с любов.
Разтърси ме със страстни тръпки,
роди се в мене порив нов.
Докосваше местата съкровени,
достигна всяко кътче в мен.
От страст телата запотени
се търсеха в страстен плен.
И продължаваха от лъст облени
да се движат телата в страстен синхрон,
от силата на любовта греховно заслепени,
върха достигнахме на плътската любов.
© Erato Eratova Все права защищены