Jan 6, 2008, 2:33 PM

Еротично 

  Poetry » Erotic
6143 1 8

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Сънувах те, тъй еротично нежен.

Сънувах те в леглото с мен.

Потънал в море безбрежно.

От страст греховна окрилен.

 

 

Разходи се по кожата с целувки.

Рисуваше по тялото с любов.

Разтърси ме със страстни тръпки,

роди се в мене порив нов.

 

 

 

Докосваше местата съкровени,

достигна всяко кътче в мен.

От страст телата запотени

се търсеха в страстен плен.

 

 

И продължаваха от лъст облени

да се движат телата в страстен синхрон,

от силата на любовта греховно заслепени,

върха достигнахме на плътската любов.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??