23 дек. 2007 г., 18:09

Еротично... 

  Поэзия » Любовная
1350 0 11

 

Бавно слизай от върха,

раницата с мисли остави,

да не ти тежи...

Влизай смело в пещерата

и не ме лъжи...

Семенцето златно

в нея остави...

И след девет месеца ела

да си поделим плода

за вечността...

© Емилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??