23.12.2007 г., 18:09 ч.

Еротично... 

  Поезия » Любовна
1335 0 11

 

Бавно слизай от върха,

раницата с мисли остави,

да не ти тежи...

Влизай смело в пещерата

и не ме лъжи...

Семенцето златно

в нея остави...

И след девет месеца ела

да си поделим плода

за вечността...

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??