Есента дойде със пълна сила!
Студът навлиза всеки ден!
Няма я утехата момиче, да стопли твоя ден!
Днес вали, а утре грее.
Студено е, ала топло е за миг.
Топло или студено, ти ще избереш!
Ден след ден летят си дните,
а душата и тежи. Решение не взима,
а недоволства и тъжи.
Щастие за двама или пътя всеки да си извърви?
Дали душата да си стоплиш или да продължаваш
в студ и мраз.
Смелост иска се момиче, да поемеш своя път!
Дали да бъде топло или студено душата ще реши!
Любовта ти силна замръзва ден след ден,
в душата влезнала зараза, погубва всеки следващ ден!
Родители се борят здраво,
семейството да закрепят,
ала студът навлиза яко
и не могат да го спрат.
Търся аз утеха в утрешния ден,
ала настъпи ли деня става по-студен.
Ден след ден, все студен.
Топло идва и си заминава, студа нахлува и не прощава.
Семейство мило ти спомни си,
пътят дълъг припомни си!
Топло или студено, избора е твой!
Вземи в ръце живота свой
и студеното стопли бъди герой!
© Gergana Valcheva Все права защищены